Adventure Motorcycling Handbook

Het eerste wat we deden was het Adventure Motorcycling Handbook van Chris Scott kopen.
Ewan McGregor – The Long Way Round

We staan in het Adventure Motorcycling Handbook!

Amsterdam to Anywhere in AMH 1We zijn heel trots dat we een plekje hebben gekregen in de nieuwste editie van het Adventure Motorcycling Handbook!

Het Adventure Motorcycling Handbook is HET boek om te lezen ter voorbereiding op een motorreis! Of het nou een korte vakantie naar Oost-Europa is of een lange reis rond de wereld, in dit boek staat alles wat je moet weten over ’avontuurlijk motorrijden’!

Het boek vertelt over de planning, het juiste seizoen, de motorkeuze, aanbevolen bepakking, routes, papierwerk en nog veel meer. Amsterdam to Anywhere in AMH 8Verder staat het boek vol met prachtige foto’s en inspirerende verhalen en advies van de beroemde rijders als Lois Pryce, Ted Simon en Sam Manicon.

Wij kochten onze eerste editie in 2010 en gebruikten het boek om onze reis voor te bereiden. Een paar jaar lang lag hij op ons nachtkastje, terwijl droomden over de reis die wilden gaan maken. In 2013 kochten we de nieuwste editie voor de meeste recenter informatie over de routes en nieuwe inspirerende verhalen en foto’s.

En nu, in de nieuwste versie van 2016 staat een mini-interview met ons en één van onze favoriete foto’s! We zijn super trots en hopen  dat het boek weer veel mensen zal opnieuw inspireren om op de motor te stappen om te wereld te verkennen!

Koop via Amsterdam to Anywhere

Het Adventure Motorcycling Handbook is te koop bij Bol.com of Amazon. Klik op één van onderstaande links om jouw versie van het AMH nu via Amsterdam to Anywhere te kopen!*

* Let op: Als je het boek koopt via de bovenstaande link, dan krijgen wij van Bol.com of van Amazon een kleine vergoeding. Jullie betalen nog steeds dezelfde prijs, maar wij verdienen een beetje zakgeld door jullie naar hun website door te verwijzen.

Lees ook “Jupiter’s Travellers” – “Honda True Adventure” – “Interview Barneveldse Krant