Deze websites, specialisten en (web)shops raden wij van harte aan!

Websites

Horizons UnlimitedDE website over reizen per motor!HULogoWhiteSmall
Horizons Unlimited (’HU’) is opgericht door Grant en Susan Johnsson, die vanuit Canada per motor gedurende 11 jaar de wereld verkenden. Inmiddels is het uitgegroeid tot het belangrijkste platform van motorreizigers voor motorreizigers wereldwijd. Alle denkbare informatie over het reizen per motor is op de website te vinden. Niet alleen vóór onze reis, maar ook tijdens onze reis raadplegen we de site regelmatig voor de laatste informatie. Bijzonder nuttig! Vanuit HU worden wereldwijd meetings georganiseerd. Wij waren in 2011 bij een HU-meeting in Ripley, Engeland.
Een geweldige ontmoeting met gelijkgestemden en een aanrader voor iedereen die een lange reis wil gaan maken! (Lees hier het verslag van ons bezoek aan Ripley)

Adventure RiderRide the World!Advrider1
Een website met reisverslagen over de meest avontuurlijke motortochten denkbaar, voorzien van prachtige foto’s. Op het forum is veel informatie te vinden over motoren, aanpassingen aan motoren, reisroutes, overnachtingsplekken en offroadtracks.

Specialisten

HyperproPerfecte veringhyperpro
Hyperpro verzorgt op maat gemaakte vering en demping van hoge kwaliteit voor motoren. Het systeem wordt ingesteld op het gewicht en de lengte van de berijder en het gewicht van eventuele bepakking en aangepast aan  de specifieke rijwensen. De service van de vestiging is Alphen aan den Rijn, onder leiding van Bas, is buitengewoon. Het is niet voor niets een gevestigde naam onder overlanders.

HotRod welding Vak(las)werkHotrod Welding
Voor al uw laswerk, ook laswerk aan motoren, raden we HotRod Welding aan. Erik ontwierp voor ons een geweldig bagagerek en verzorgde verschillende andere aanpassingen aan de metalen onderdelen op onze motoren. Vakwerk!

RayzPrachtige zadelsRayZ
Nooit meer zadelpijn met de prachtige, op maat gemaakte zadels van Raymond! Wij willen nooit meer zonder.

WebShops

AdventureSpecAdventure Spec (GB) – Alles wat een motoravonturier nodig heeft

BikePenRBike P&R (NL) – Perfecte GPS-houder (zie ook de pagina ’Motoren’ voor foto’s van de GPS-houder)

CRFs OnlyCRF’s Only (VS) – Alles voor de Honda CRF

david silverspareDavid Silverspares (GB) – Alles voor Japanse motoren

LouisLouis (D) – Duitse prijsvechter met goede spullen voor motorrijden

WemotoWemoto (GB) – Onderdelen voor motoren

Bartang.eu

Binnenkort staat ook onze eigen webshop online: Bartang, het startpunt voor iedere motorreis! Wij willen de plek zijn waar je terecht kunt voor je uitrusting, gedegen advies en de nodige reisinspiratie. Het is voor ons de ultieme manier om onze ervaringen en kennis te delen en hoogwaardige spullen aan te bieden die wij ook op de paklijst zouden zetten. We zijn onder andere dealer van KLIM motorkleding en zijn hard bezig ons assortiment steeds verder uit te breiden. We hopen je snel als klant te mogen begroeten op Bartang.eu!

Bewaren

Bewaren