Nieuwe avonturen!

We zijn nu ruim een half jaar terug in Nederland en het gaat goed met ons. Helemaal geland en ingeburgerd zijn we nog niet, maar dat gaat iedere dag beter. De website lag even stil, maar op de achtergrond gebeurt van alles. We hebben ons volop gestort in nieuwe avonturen waar we jullie graag over vertellen:
5x Motoplus – Boek – Presentaties – Bartang.eu

5 x MotoPlus

Motoplus

De komende maanden verschijnt een serie van vijf artikelen over onze reis in de Motoplus! De eerste editie waar onze verhalen en foto’s in staan ligt vanaf dit weekend in de winkel, het dubbeldikke paasnummer 9/2017 en zal ook via de website van Motoplus te vinden zijn.

Boek

Aangemoedigd door de enthousiaste reacties van jullie, onze lezers, zijn we serieus gaan nadenken over een boek. Dat werd nog serieuzer toen we werden benaderd door een uitgever die vroeg of hij onze verhalen in boekvorm mocht uitgeven. Een droom die uitkomt! Wel een droom waar de komende maanden nog heel hard aan moet worden gewerkt. Om die reden geef ik het boek nu voorrang boven het bijwerken van het blog. Zodra we meer informatie over het boek hebben, gaan we dat hier bekend maken.

Presentaties

We hebben sinds we terug zijn twee presentaties gegeven tijdens het Horizons Unlimited weekend in Duitsland en voor de komende maanden ook verschillende presentaties op de agenda staan.We horen van verschillende mensen dat ze graag een presentatie zouden willen bijwonen. Dat gaan we regelen!

Presentatie Horizons Unlimited Germany

We zijn aan het zoeken naar locaties, aan het nadenken over de onderwerpen en foto’s aan het uitzoeken. Zodra we meer informatie hebben, komt dat ook hier te staan. Mochten jullie een locatie beschikbaar hebben of een presentatie willen boeken, neem dan zeker contact met ons op via leonie@amsterdamtoanywhere.nl.

Bartang.eu

Werken voor een baas hebben we al een hele poos niet gedaan en zullen we ook de komende tijd niet gaan doen, want we zijn ons eigen bedrijf gestart: Bartang. We zijn importeur en distributeur van motorreisartikelen en openen binnenkort een webshop. First Klim order 3We willen onze kennis en ervaring delen en het startpunt  worden voor ieders motortrip, of die nu naar de Ardennen gaat of naar Afrika. Wij zullen er zijn met spullen en advies.
We zijn heel blij dat we dealer zijn geworden van KLIM motorkleding en hopen snel te vertellen welke merken we daaraan mogen toevoegen. Aan de webshop wordt nog hard. Zodra deze open gaat, zullen we dat uiteraard groots aankondigen!

 

Onze avonturen spelen zich dus voorlopig af in Nederland achter onze computers, maar zijn zeker ook uitdagend en spannend. Dit paasweekend even stoom afblazen en kilometers maken in de Ardennen om dat motorgevoel niet helemaal kwijt te raken.

Tot snel met meer nieuws!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

| Leonie | Uncategorized

6 Reacties (Comments) - Nieuwe avonturen!

 1. Jan Kuiper

  Hallo Peter en Leonie
  Ik ben op zoek naar mensen die iets over hun avontuurlijke reizen willen vertellen
  Onze motorclub houd tijdens de winter maanden diverse avonden.
  Deze avonden duren ongeveer 2 uur, in amstelveen.
  Voor dit jaar gaat het om 14 december
  Zijn jullie daar voor te porren, zo ja en wat zijn de kosten.
  Ik hoor graag van of het mogelijk is.

  Groet Jan Kuiper (activiteiten commissie)

 2. marijke

  Mooie plannen weer, veel succes!

 3. Marloes & Maurits

  Welcome home!
  Gaaf dat jullie aan een boek werken van jullie avonturen, bij het lezen van jullie blogs heb nik daar ook echt aan gedacht.

  Succes met acclimatiseren, schrijven en ondernemen!

  Als jullie in de buurt van Den Haag zijn, drop us a note!

  Groetjes Maurits & Marloes (en inmiddels ook ons reisgenootje Lucas :)

 4. Eddy

  weer mooie dingen aan het plannen vooral het boek spreekt mij aan
  grts,
  Eddy

 5. Andre Feenstra

  Jullie hebben de vaart er goed in! Succes met het ondernemerschap.
  Groet, Andre

 6. Michiel

  Goed bezig en mooi om te zien dat jullie je hart volgen. Dat werkt in het ondernemerschap vaak ook het beste. Zonder passie, geen succesvol ondernemer! En passie hebben jullie genoeg!
  Cheers, Michiel