Op naar Argentinië

Na bijna 11 maanden verlaten we Afrika om te beginnen we aan het tweede deel van onze reis, een tocht door ’de Amerika’s’. We vliegen morgen achter onze motoren aan naar Buenos Aires in Argentinië. Vanuit Buenos Aires rijden we eerst naar Ushuaia in het uiterste zuiden, om in de maanden daarna helemaal naar Canada in het noorden te rijden. We verlaten Afrika met pijn in ons hart, maar hebben super veel zin om verder te rijden op een voor ons totaal nieuw continent.

Via de website zullen we eerst de laatste verhalen over Afrika online zetten, over groot onderhoud aan de motoren, bezoek uit Nederland, meer dan 6.000km door Namibië en Botswana en de ’verhuizing’ naar Zuid-Amerika. Daarna volgen natuurlijk zo snel mogelijk de verhalen vanaf Zuid-Amerika.

Groeten en tot in Argentinië, Peter en Leonie

PS Hierbij alvast wat foto’s van wat nog komen gaat.

| Leonie | Argentinië, Zuid-Afrika

9 Reacties (Comments) - Op naar Argentinië

 1. Mulle

  I wish you all the luck you gonna need for South America. May the road be with you!

 2. Niny Koiter

  Lieve Leonie,

  Wat een prachtige verhalen, om van te watertanden. En nu op naar Zuid Amerika, gaaf. Ik persoonlijk vind het een geweldig continent. Theo en ik zijn in 2012 in Mexico/Guatamala/Honduras/El Salvador en Belize geweest. Zelf heb ik in 2002 een rondreis door Peru/Bolivia gemaakt. Een voor een schitterende landen met mooie mensen.
  Groet uit een half bewolkt Nederland met zo’n 10 graden.

 3. Jan

  Ik vind, dat de verslaglegging van jullie schitterende reis zeker een pluim verdient. Prachtige verhalen, nu al bijna een jaar lang, verwennen de thuisblijvers en anderen. Jullie genieten ter plaatse, maar laten ons meegenieten. Klasse! Veel plezier en avonturen, in het vervolg van jullie wereldreis!

  Geniet er met volle teugen van.

  Groeten, Jan.

 4. Heiko

  Ook van hier een goede reis gewenst. Heb de verhalen met bewondering en erg veel respect gelezen! Top!!.
  Groetrjes Heiko

 5. Jan en Mariët

  Spannend om zonder jullie brommers te reizen! Veel suc6! Liefs van ons allemaal.

 6. Jorn

  Goede vlucht! Ben erg benieuwd naar jullie verhalen over de rest van zuidelijk Afrika.

  Gr. Jorn

 7. Timo

  Wat een mooie foto’s! Geniet ervan.

 8. Celine en Leon

  Goeie vlucht! En foto’s om van te watertanden…die zebra’s zijn vast gefotoshopt, dit kan gewoon niet waar zijn zo gaaf!;)

  Liefs Leon en Celine

 9. Anna

  We wensen jullie een goede vlucht en een super mooie tijd in Amerika. Ik zie alweer uit naar de komende verhalen met foto’s. Want deze foto’s smaken naar meer. Geweldig!!!
  Liefs, Jan en Anna