“Wij-gaan-op-reis-Feestje”

Wij-gaan-op-reis FeestjeEen scouting gebouw in het bos, slingers aan het plafond, een wereldkaart aan de muur, een muziekinstallatie in de ene hoek, een thuistap in de andere hoek en daarnaast een CRF250L. Voeg daar nog vrienden en familieleden aan toe en je hebt ons perfecte feestje.

Begin oktober was ons ‘Wij-gaan-op-reis-Feestje’. Het werd een geweldige avond, waar we met iedereen die we liefhebben proostten op het leven en het avontuur dat wacht.


Wij-gaan-op-reis Feestje
Voorafgaand aan het feestje hebben we eerst samen met Peter zijn ouders, mijn vader, (schoon)broers en (schoon)zussen gegeten. Mijn vader verraste ons met een lieve speech en een fles bubbels. Het ‘plopmoment’ is fantastisch vastgelegd.
Daar werd nog een heel gaaf cadeau aan toegevoegd. Ze hadden voor ons een videopaal geregeld waar alle gasten een videoboodschap op konden inspreken. Verder lag er een wereldkaart klaar waar iedereen een berichtje op kon schrijven. Na de reis krijgen we de kaart weer terug, maar dan met onze gereden route erop.

Het werd een hele leuke, drukke avond met veel knuffels, lieve woorden, gelukwensen en dikke zoenen. We werden ook verrast met geluksmuntjes, een happy boeddha, klavertjes-vier, zakcentjes, Hollandse kaas, Brabantse mosterd en bubbels. Wij-gaan-op-reis FeestjeBijzonder was ook het stukje regenwoud uit Cambodja dat we gedoneerd kregen. Vanaf nu rijden we dus volledig co2 neutraal. Weer een zorg minder!

Een paar dagen na het feestje hebben we thuis alle kaarten gelezen en de videoberichten bekeken. We hebben een uur lang zitten brullen op de bank (ook van het lachen) om de lieve berichten, gebedjes voor een veilige thuiskomst, tips, dansjes en liedjes. Ik verwacht dat we die filmpjes tijdens de reis nog vaak zullen terugkijken.

Klik hier voor het fotoalbum bij dit bericht (en klik dan op één van de foto’s in het album voor grotere foto’s).

Vorige bericht “Nooit meer een houten kont!” – Volgende bericht “De wereld rond op een motor, wie doet dan nou?

| Leonie | VOORBEREIDING

5 Reacties (Comments) - “Wij-gaan-op-reis-Feestje”

 1. Erik

  Ik dacht die zitten al lang in Afrika.. 😉

  Grtjs vanaf de Akzo Botlek van (de nieuwe) ploeg E; Clyde, Marco Oole, Christian en ik zei de gek :)
  We gaan jullie regelmatig volgen, helaas wel op de wrijftelefoon want jullie fantastische website mag natuurlijk niet getoond worden op het Akzonetwerk…stel je voor :-s

  Het gaat jullie goed, geniet ervan!

  Groeten Erik

 2. Dave en Marly

  Hey bijna-reizigers!

  Jammer dat we niet bij het feestje konden zijn, feestjes zijn altijd goed! 😉

  En, en, en, wanneer gaan jullie weg? Gaan jullie het presteren om nog later weg te gaan als wij…!? 😉 Hopelijk is de winter niet vroeg dit jaar, net al dat het bij ons was!

  Enne, jullie kunnen ons nog bijhalen hier in Afrika, want we zitten nog steeds in Malawi… Nog een paar dagen (hmm, ok, 2 weken) en dan zijn we ‘klaar’ in Malawi en gaan we naar Zambia en richting Zuid-Afrika.

  We zijn benieuwd wanneer we het bericht ‘we zijn verschijnen! :)

  Groetjes uit Blantyre van Dave en Marly

  Ps. We zijn net terug van een 4-daagse hike (met topbeklimming) op Mt. Mulanje en dat is ook erg de moeite waard! (en een stuk goedkoper als bijv. Mt. Kilimanjaro of Mt. Kenia)

 3. Peter

  Leuke foto’s van het feest!
  Heel veel plezier en geluk tijdens jullie reis.
  Groeten, Peter

 4. Mariët

  Ja het was ook een knalfeest!!
  Liefs, Mariët

 5. Mieke

  Lieve mensen, wat goed dat jullie zo genoten hebben van jullie feestje. De reis begint nu al heel dicht bij te komen. Fijn voor jullie als het zover is. Groetjes Mieke en Gert